Έκτακτη συνεδρία και ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ στην Ομόνοια, για το θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια

Έκτακτη συνεδρία και ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ στην Ομόνοια, για το θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια

Έκτακτη συνεδρία πραγματοποίησε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Ομόνοιας, αναφορικά με το θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:

1) Μέχρι την Τρίτη 25/06, ημέρα της κηδείας του Δημήτρη Χριστόφια, η σημαία στο οίκημα του Συλλόγου θα κυματίζει μεσίστια.

2) Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα παρευρεθεί στην κηδεία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, στις 17:00.

3) Θα υπογραφεί το βιβλίο συλλυπητηρίων που θα ανοίξει στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ. Το βιβλίο συλλυπητηρίων Θα είναι στη διάθεση του κοινού από τη Δευτέρα 24/06, 9:00-18:00 και την Τρίτη 25/06, 9:00-12:00.

4) Να γίνει εισφορά στην μνήμη του εκλιπόντος στο Λαϊκό Δίκτυο Αλληλεγγύης και στο Σωματείο Συναδελφικής Στήριξης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.