«Λεφτά στην τράπεζα» η συγκεκριμένη επιλογή και γι΄ αυτό ΕΠΙΜΕΝΕΙ ο Λάρκου

«Λεφτά στην τράπεζα» η συγκεκριμένη επιλογή και γι΄ αυτό ΕΠΙΜΕΝΕΙ ο Λάρκου

θα δανειστώ μία ατάκα που άκουσα σε τηλεοπτική περιγραφή αγώνα στην Ελλάδα πριν από χρόνια και θα πω ότι η περίπτωση του Φράνσις Ουζόχο είναι… «λεφτά στην τράπεζα» (προ «κουρέματος») για την Ομόνοια, αν καταφέρει και τον αποκτήσει.

Στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε με την Ανόρθωση ο Νιγηριανός πορτιέρο, έδειξε την κλάση του και μόνο τυχαία δεν είναι η… επιμονή του Λάρκου για να τον πάρει στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Στη μεγάλη σημασία που έχουν για την ασφάλεια της Ευρώπης, πρωτοβουλίες της Ένωσης όπως το Readiness 2030 και ο Κανονισμός SAFE, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται στην Κοπεγχάγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE