Πήγε να παραλάβει πακέτο και του έβαλαν χειροπέδες - Προσπάθησε να διαφύγει

Πήγε να παραλάβει πακέτο και του έβαλαν χειροπέδες - Προσπάθησε να διαφύγει

Σύλληψη 39χρονου για ναρκωτικά.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 39χρονος από την περιοχή του δήμου Σερβίων Βελβεντού όταν πήγε στο γραφείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Σερβίων να παραλάβει δέμα με παραλήπτη το πρόσωπο του.

Οι αστυνομικοί τον περίμεναν και μόλις παρέλαβε το δέμα ζήτησαν να κάνουν έλεγχο. Ο 39χρονος όταν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συμβαίνει προσπάθησε να ξεφύγει απωθώντας τους αστυνομικούς, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Το επίμαχο δέμα που είχε σταλεί από άγνωστο μέχρι στιγμής αποστολέα από την Αθήνα, περιείχε 30 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του από αστυνομικούς του Τμήματος Σερβίων Βελβεντού, κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες κάνναβης 36,58 γραμμαρίων, 6 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό, m;ia ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα.

Η επιχείρηση έγινε από άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ο αποστολέας των ναρκωτικών ουσιών αναζητείται, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών. Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE