Το «τρελό» συμβόλαιο που αρνείται να δώσει η Μπαρτσελόνα στον Ντε Λιχτ!

Το «τρελό» συμβόλαιο που αρνείται να δώσει η Μπαρτσελόνα στον Ντε Λιχτ!

Το σενάριο μεταγραφής του Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα σβήνει καθώς τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Μέσι αρνείται να πληρώσει τα υπέρογκα ποσά που απαιτεί η πλευρά του στόπερ.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως ανοίγει το δρόμο σε μία εκ των Παρί ή Γιουβέντους για να κάνουν δικό τους τον 19χρονο αρχηγό του Άγιαξ, Ματάις Ντε Λιχτ (σ.σ. ως φαβορί αυτή την ώρα παρουσιάζονται οι πρωταθλητές Ιταλίας).

Τα ισπανικά Μέσα μεταφέρουν πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αρνείται να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολλανδού, πράγμα που σημαίνει την απόσυρσή της από την επιχείρηση.

Τα νούμερα που ζητά η πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με τους Ισπανούς, σε περίπτωση που προχωρούσε το deal, τότε το συνολικό κόστος μαζί με τα μπόνους και την εφορία θα έφτανε τα 200.000.000 ευρώ! Επισημαίνουμε πως ο Άγιαξ ζητά 75.000.000 ευρώ για τον Ντε Λιχτ, ενώ ο Ραϊόλα θέλει 12.000.000 ευρώ για τον στόπερ κάθε χρόνο με πενταετές συμβόλαιο και τη δική του προμήθεια.

Σχετικά με την προμήθεια του Ραϊόλα, οι Ιταλοί σε δικά τους δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι αυτή ξεπερνάει τα 10.000.000 ευρώ.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE