Πήρε Ιάγκο

Πήρε Ιάγκο

Στην απόκτηση του Ιάγκο Αμαράλ Μπορντούτσι από την Ιντερνασιονάλ προχώρησε η Άουγκσμπουργκ, υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Kάτοικος Άουγκσμπουργκ είναι από σήμερα και μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024 ο Ιάγκο Αμαράλ Μπορντούτσι, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει τη μεταγραφή του από την Ιντερνασιονάλ, χωρίς να κάνει γνωστές τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας μετράει 81 εμφανίσεις με τον σύλλογο του Πόρτο Αλέγκρε, ενώ τη φετινή σεζόν έφτασε μαζί του στους «16» του «Copa Libertadores», αγωνιζόμενος και στα έξι ματς της διοργάνωσης.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.