ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον τσάκωσαν με παιδική πορνογραφία – Τα παραδέχτηκε όλα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον τσάκωσαν με παιδική πορνογραφία – Τα παραδέχτηκε όλα

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε το Σάββατο 23/06 η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Της σύλληψης του 30χρονου, προηγήθηκε έρευνα το απόγευμα του Σαββάτου με δικαστικό ένταλμα στην οικία του στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Από τον προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε στις ηλεκτρονικές συσκευές του 30χρονου, εντοπίστηκαν αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

To Υπουργικό Συμβούλιο θα εγκρίνει σήμερα το νομοσχέδιο για την Ειδική Εκπαίδευση, αλλάζοντας τη φιλοσοφία του συστήματος μετά από δεκαετίες και βάζοντας στο επίκεντρο το παιδί, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE