Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Ο «Νέι» περιμένει τις εξελίξεις στις επαφές που έχουν οι «μπλαουγκράνα» με την Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία θέλουν να προσφέρουν 100 εκατομμύρια και έναν ποδοσφαιριστή από αυτούς που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε ένα αρκετά πιθανό deal να συμπεριληφθεί και ο Κουτίνιο που πλέον δεν έχει θέση στη Μπαρτσελόνα έπειτα από μετριότατες έως κακές σεζόν που έχει κάνει από τη στιγμή που μετακόμισε εκεί από τη Λίβερπουλ.
Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Νεϊμάρ έχει ήδη ενημερώσει τους πρώην συμπαίκτες του στη Βαρκελώνη και σε γκρουπ συζήτησης που διατηρούν στην εφαρμογή WhatsApp, φέρεται να τους έγραψε: «Μην ανησυχείτε, έρχομαι…».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις