Π. Προδρόμου: «Βαθιά λύπη της κυβέρνηση για το θάνατο του Α. Κωνσταντίνου»

Π. Προδρόμου: «Βαθιά λύπη της κυβέρνηση για το θάνατο του Α. Κωνσταντίνου»

Τη βαθιά λύπη της κυβέρνηση,  για το θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, δραστήριου πολιτικού στελέχους και σημαντικού μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, εξέφρασε την Κυριακή 23/06 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Προδρόμου αναφέρει πως ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είχε ιδιαίτερη συμβολή στη δημοσιογραφία και την ενημέρωση, είτε ως διευθυντής καθημερινής εφημερίδας, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης απευθύνω εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος, καθώς και στο Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υπηρέτησε διαχρονικά από διάφορες υπεύθυνες θέσεις», αναφέρει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE