Φριχτός θάνατος για 10χρονο αγόρι στις Σέρρες - Κτυπήθηκε από ρόδα τρακτέρ

Φριχτός θάνατος για 10χρονο αγόρι στις Σέρρες - Κτυπήθηκε από ρόδα τρακτέρ

Τρομερό δυστύχημα με τρακτέρ το πρωί της Κυριακής (23/6), στο χωριό Σκούταρι Σερρών με ένα 10χρονο αγόρι να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ ενα 10χρονο αγόρι καθόταν στο φτερό τρακτέρ που οδηγούσε 52χρονος, οικογενειακός φίλος των γονιών του.

Το αγόρι, όπως διαβάζουμε στο iEfimerida.gr κατά τη διάρκεια της διαδρομής έπεσε για άγνωστο λόγο από το όχημα και στη συνέχεια χτύπησε από τη ρόδα του οχήματος, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Σερρών όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.