ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με Πίττα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νίκη με Πίττα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το πρώτο του φιλικό επί Αυστριακού εδάφους έδωσε ο Απόλλωνας απέναντι στην Αμστέτεν, ομάδα της β’ κατηγορίας της Αυστρίας, επικρατώντας με 1-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Πίττας στο 42’ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σελίμοβιτς. Στο 69′ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα μπορούσε να κάνει το 2-0, αλλά το σουτ του Περέιρα κατέληξε στη συμβολή των δοκαριών.

Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Απόλλωνας ξεκίνησε νικηφόρα τις φιλικές του υποχρεώσεις.

Η αρχική ενδεκάδα του Αυγουστή: Παπαστυλιανού, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ψύχας, Γιούστε, Στυλιανού, Αγκίρε, Ζελάγια, Μάρκοβιτς, Πίττας, Μπεσσάτ, Σελίμοβιτς.

Αλλαγές: Παπουλής, Περέιρα, Πέδρο, Παπαμιχαήλ, Ματία Σπόλιαριτς, Καρώ, Σακέτι, Σαρδινέρο, Ντύλαν, Βασιλείου, Βασιλειάδης και ο τερματοφύλακας Βολοτίνεν.

Δείτε φωτογραφίες:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top