Προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Λάμπαρντ!

Προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Λάμπαρντ!

Η Ντέρμπι είναι έτοιμη να προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Φρανκ Λάμπαρντ για να μην την αφήσει για την Τσέλσι.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και πρώτος της στόχος μετά την αποχώρηση του Σάρι είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο τελευταίος είχε πολύ καλή παρουσία στον πάγκο της Ντέρμπι στην πρώτη του δουλειά ως προπονητής και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

Σύμφωνα με την Daily Star, λοιπόν, η πρόταση στον Λάμπαρντ θα είναι για νέο 4ετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει καθαρά 2,5 εκατ. λίρες ετησίως, ενώ και οι αρμοδιότητές του θα αυξηθούν.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE