ΤΖΟΚΕΡ: Τους 'χαμογέλασε' η τύχη - Χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Τους 'χαμογέλασε' η τύχη - Χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του - ΠΙΝΑΚΑΣ

Δύο τυχεροί, βάζουν στον λογαρισμό τους χιλιάδες ευρώ, μετά την κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/6).

Δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ που μοίραζε το ποσό των 1.6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, δύο τυχεροί, βάζουν στους λογαριασμούς τους από 35.352,62 ευρώ, αφού πέτυχαν το 'πεντάρι', στην δεύτερη κατηγορία. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 12,15,17,21,39 και τζόκερ το 16. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE