ΤΖΟΚΕΡ: Τους 'χαμογέλασε' η τύχη - Χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Τους 'χαμογέλασε' η τύχη - Χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του - ΠΙΝΑΚΑΣ

Δύο τυχεροί, βάζουν στον λογαρισμό τους χιλιάδες ευρώ, μετά την κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/6).

Δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ που μοίραζε το ποσό των 1.6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, δύο τυχεροί, βάζουν στους λογαριασμούς τους από 35.352,62 ευρώ, αφού πέτυχαν το 'πεντάρι', στην δεύτερη κατηγορία. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 12,15,17,21,39 και τζόκερ το 16. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE