ΤΖΟΚΕΡ: Τους 'χαμογέλασε' η τύχη - Χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Τους 'χαμογέλασε' η τύχη - Χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του - ΠΙΝΑΚΑΣ

Δύο τυχεροί, βάζουν στον λογαρισμό τους χιλιάδες ευρώ, μετά την κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/6).

Δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ που μοίραζε το ποσό των 1.6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, δύο τυχεροί, βάζουν στους λογαριασμούς τους από 35.352,62 ευρώ, αφού πέτυχαν το 'πεντάρι', στην δεύτερη κατηγορία. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 12,15,17,21,39 και τζόκερ το 16. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE