«Κουπάτη» επιστροφή για τον Μάρεϊ!

«Κουπάτη» επιστροφή για τον Μάρεϊ!

Στην επιστροφή του στα κορτ ο Άντι Μάρεϊ, με την… αρωγή του Φελιθιάνο Λόπεθ, κατέκτησε τον τίτλο του Queen’s στο διπλό.

Το πρώην νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης ταλαιπωρήθηκε φοβερά λόγω του ισχίου του (περνώντας γι’ ακόμα μια φορά την πόρτα του χειρουργείου) και αποφάσισε να… εγκαταλείψει την ενεργό δράση μετά το Αυστραλιανό Όπεν, όμως αποφάσισε να κάνει το comeback- και δικαιώθηκε!

Το δίδυμο των Μάριε/ Λόπεθ επικράτησε με με 7-6 (6), 5-7, 10-5 των Ρατζίβ Ραμ και Τζο Σάλισμπερι, κατακτώντας το τρόπαιο.

Μάλιστα, ο Φέλι έκανε το νταμπλ στο Queen’s, καθώς νωρίτερα είχε κερδίσει τον τίτλο και στο μονό. 

Επόμενως στόχος, φυσικά, για τον Άντι είναι να επιστρέψει γερός στο μονό, κάτι που έχει δηλώσει πως θα το κάνει τον Σεπτέμβρη.

Για να δούμε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE