ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Άλλαξε απάντηση σε τέσσερις κατηγορίες ο Τζιωνής – Δεν παραδέχεται τους φόνους

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Άλλαξε απάντηση σε τέσσερις κατηγορίες ο Τζιωνής – Δεν παραδέχεται τους φόνους

Δεν παραδέχεται τους φόνους του ζεύγους Χατζηγεωργίου ο Λοΐζος Τζιωνής, αλλά δηλώνει ενοχή σε τέσσερις κατηγορίες.

Ενώπιον Κακουργιοδικείου παρουσιάστηκαν εκ νέου οι τρεις κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στον Στρόβολο τον Απρίλιο του 2018.

Στις προηγούμενες δικάσιμους, ο Λοΐζος Τζιωνής έδειξε πρόθεση να αλλάξει τις απαντήσεις του στις κατηγορίες από μη παραδοχή σε παραδοχή.

Την Δευτέρα (24/6) ο δικηγόρος του Τζιωνή, ενημέρωσε ότι ο πελάτης του παραδέχεται μόνο τις κατηγορίες 4,6,7 και 8.

Συγκεκριμένα, παραδέχεται τη ληστεία και την διάρρηξη, την απαγωγή του παιδιού και τη κατοχή επιθετικών όπλων.

Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχθηκε τους φόνους του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE