ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Άλλαξε απάντηση σε τέσσερις κατηγορίες ο Τζιωνής – Δεν παραδέχεται τους φόνους

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Άλλαξε απάντηση σε τέσσερις κατηγορίες ο Τζιωνής – Δεν παραδέχεται τους φόνους

Δεν παραδέχεται τους φόνους του ζεύγους Χατζηγεωργίου ο Λοΐζος Τζιωνής, αλλά δηλώνει ενοχή σε τέσσερις κατηγορίες.

Ενώπιον Κακουργιοδικείου παρουσιάστηκαν εκ νέου οι τρεις κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στον Στρόβολο τον Απρίλιο του 2018.

Στις προηγούμενες δικάσιμους, ο Λοΐζος Τζιωνής έδειξε πρόθεση να αλλάξει τις απαντήσεις του στις κατηγορίες από μη παραδοχή σε παραδοχή.

Την Δευτέρα (24/6) ο δικηγόρος του Τζιωνή, ενημέρωσε ότι ο πελάτης του παραδέχεται μόνο τις κατηγορίες 4,6,7 και 8.

Συγκεκριμένα, παραδέχεται τη ληστεία και την διάρρηξη, την απαγωγή του παιδιού και τη κατοχή επιθετικών όπλων.

Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχθηκε τους φόνους του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE