ΤΕΤΡΑΠΛΟ «κτύπημα» ο ΑΠΟΕΛ – Συμφωνία με τέσσερις ταλαντούχους Κύπριους!

ΤΕΤΡΑΠΛΟ «κτύπημα» ο ΑΠΟΕΛ – Συμφωνία με τέσσερις ταλαντούχους Κύπριους!

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την συμφωνία της με 4 παίκτες από την ακαδημία. Οι Ατρεμίου, Καραγιάννης, Πολυκάρπου και Καλογήρου θα ακολουθήσουν την ομάδα και στην προετοιμασία.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με 4 ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Οι ποδοσφαιριστές είναι:

Ανδρέας Αρτεμίου (3/2/1999) 2 χρόνια – Ακραίος επιθετικός
Κωνσταντίνος Καραγιάννης (2/4/2000) 2 χρόνια – Αριστερός οπισθοφύλακας
Πάρης Πολυκάρπου (23/9/2000) 2 χρόνια – Μέσος
Λούκας Καλογήρου (21/2/2002) υπόγραψε πέρυσι μέχρι το 2022 – Κεντρικός Αμυντικός / Αμυντικός Μέσος

Και οι 4 ποδοσφαιριστές θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας που θα διεξαχθεί στην Αυστρία και θα αξιολογηθούν από τον προπονητή κατά πόσο θα αποτελέσουν μέρος του ρόστερ, στη φετινή χρονιά.

Ευχόμαστε και στους 4 καλή επιτυχία και με σκληρή δουλειά να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται και να τους δούμε στο εγγύς μέλλον να αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, στην πρώτη ομάδα και σε επίσημους αγώνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

Σε αλλαγές, που σηματοδοτούν την πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές, αναμένεται να προβεί το ΔΗΚΟ, το οποίο ετοιμάζεται για το πολιτικό συνέδριο, στις 22 και 23 Μαρτίου. Σήμερα, αναμένεται να συνέλθει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος, το οποίο θα καταθέσει εισηγήσεις, προτάσεις για τις καταστατικές αλλαγές, οι οποίες θα πάνε στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE