Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα
Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.
Για το ήθος, τον πατριωτισμό και την εντιμότητα που διέκρινε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, έγραψε στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε στο ΑΚΕΛ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας 24/06 το Βιβλίο Συλλυπητηρίων, το οποίο ανοίχθηκε στα γραφεία του ΑΚΕΛ.
«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη γιατί σήμερα αποχαιρετώ έναν πολιτικό άντρα, έναν φίλο, έναν πολιτικό 'αντίπαλο' που τον διέκρινε ο πατριωτισμός, το ήθος και η εντιμότητα. Η ιστορία είναι ο αδέκαστος κριτής και είμαι βέβαιος πως θετική θα είναι η αποτίμηση της για την προσφορά του Δημήτρη Χριστόφια, σαν ηγέτη της Αριστεράς, σαν Βουλευτή, Προέδρου της Βουλής, Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και σαν Ανθρώπου», έγραψε στο Βιβλίο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις