ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση και για Τρίτη - Ανεβαίνει για τα «καλά» η θερμοκρασία

ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση και για Τρίτη - Ανεβαίνει για τα «καλά» η θερμοκρασία

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε και για την Τρίτη (25/6) η Μετεωρολογική Υπηρεσία για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία.

Η προειδοποίηση έχει ισχύ από τη μία αύριο το μεσημέρι ως τις 1700 και αναφέρει ότι στο εσωτερικό η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία καλεί το κοινό να είναι ενήμερος γιατί είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας μεταξύ των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού  όπως είναι οι ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.