«Στην Υγειά μας ρε παιδιά»: Έβαλε τα κλάματα πασίγνωστος ηθοποιός - VIDEO

«Στην Υγειά μας ρε παιδιά»: Έβαλε τα κλάματα πασίγνωστος ηθοποιός - VIDEO

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα παρουσίασε η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 22 Ιουνίου στον ΣΚΑΪ.

Παρευρισκόμενοι ήταν όπως και κάθε φορά άλλωστε, αρκετοί αγαπημένοι ηθοποιοί οι οποίοι τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με διαχρονικά τραγούδια του μοναδικού Γιώργου Ζαμπέτα.

Όταν η Ελένη Καρακάση πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει το «Αγάπη μου Αγάπη μου», ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, φαίνεται να συγκινήθηκε αρκετά, μέχρι που άρχισε να δακρύζει μπροστά από όλους. 

Μάλιστα, το ότι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο, είναι εμφανές. 

Δείτε το ιδιαίτερα συγκινητικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE