Ήταν «ΦΟΥΣΚΑ» για Ολαϊτάν! Που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την καριέρα του…

Ήταν «ΦΟΥΣΚΑ» για Ολαϊτάν! Που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την καριέρα του…

Σε… «φιάσκο» εξελίχθηκε για την ομάδα της Αγίας Νάπας η περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν, αφού παρότι ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες από τον Κυπριακό σύλλογο η απόκτηση του, εντούτοις η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (!) και τελικά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το gazzetta.gr, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού Πειραιώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλβανία και πιο συγκεκριμένα στη Luftetari!

Σημειώνουμε ότι ο 26χρονος Νιγηριανός επιθετικός, αγωνίστηκε σε 25 ματς και πέτυχε 11 γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών το διάστημα που ήταν στην ομάδα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλων Πόντου, όπου μέτρησε 17 συμμετοχές και τρία γκολ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE