Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Την ώρα που από την ομάδα μας περιμένουν την τελική απόφαση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, ο ίδιος -σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του Lamia Ole– αρνήθηκε πρόταση ομάδας από τη Νέα Ζηλανδία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Ουέλιγκτον Φοίνιξ προσέγγισε τον «Φλάκο», αυτός όμως αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε.
Αυτό στην πράξη σημαίνει πως παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Μπερτόλιο να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.
Προτάσεις βέβαια του έχουν γίνει από αρκετές ομάδες, από τη στιγμή που ωστόσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όλα είναι ανοιχτά.
Σημειώνεται πως η Ουέλιγκτον Φοίνιξ αγωνίζεται στην αυστραλιανή A-League, ενώ είναι η ομάδα που ανέδειξε τον Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος το 2013 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




