ΚΥΠΡΟΣ: Σε επίπεδα «Κόκκινου Συναγερμού» ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών

ΚΥΠΡΟΣ: Σε επίπεδα «Κόκκινου Συναγερμού» ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών

Το Τμήμα Δασών πληροφορεί το κοινό ότι με βάση την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας Κύπρου την Τρίτη 25/6, ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών βρίσκεται σε επίπεδα «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ».

 

Σε ανακοίνωση, απευθύνει επίσης, θερμότατη έκκληση στο κοινό να αποφύγει πλήρως ενέργειες και δραστηριότητες που πιθανό να προκαλέσουν πυρκαγιά καθώς και για συνεργασία.

Τέλος καλεί όποιο αντιληφθεί καπνό ή φωτιά, μέσα ή κοντά στο δάσος να ενημερώσει αμέσως τον πλησιέστερο Δασικό Σταθμό  ή να τηλεφωνήσει στο 1407 (Τμήμα Δασών) ή  στο 112 (Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE