Η αντίδραση Χριστόφια όταν μετά από χρόνια συνάντησε αυτόν που τον σημάδευε με καλάσνικοφ- VIDEO

Η αντίδραση Χριστόφια όταν μετά από χρόνια συνάντησε αυτόν που τον σημάδευε με καλάσνικοφ- VIDEO

Ένα περιστατικό το οποίο φανερώνει την ανθρωπιά και το μεγαλείο του Δημήτρη Χριστόφια μετέφερε ο γιος του Χρίστος, κατά τη διάρκεια που εκφωνούσε τον επικήδειο στη μνήμα του πατέρα του.

Σύμφωνα με τον Χρίστο Χριστόφια ο αείμνηστος Δημήτρης Χριστόφιας έφυγε από το Δίκωμο τη μέρα του πραξικοπήματος με τη γυναίκα του και την κόρη του Μαριάννα μόλις 40 ημερών. Κοίταξε στα μάτια αυτούς που τους σταμάτησαν με τα καλάσνικοφ και αυτοί κατέβασαν τα όπλα.

Μετά από χρόνια ο ένας από αυτούς στάθηκε μπροστά του και με δάκρυα στα μάτια ρώτησε τον Δημήτρη Χριστόφια: «Θα με συγχωρέσεις ποττέ;» Τότε ο πρώην Πρόεδρος τον φίλησε και του είπε: «Μακάρι να το εκάμναν ούλλοι τούτο που κάμνεις εσύ τωρά»

«Αυτός ήσουν παπά μας, ένας άνθρωπος λεβέντης που δεν υποχωρούσε, που δεν λύγιζε. Ένας άνθρωπος που ήξερε να αγαπά και να συγχωρεί…» τα λόγια του Χρίστου Χριστόφια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE