Έριξε 7άρα η Πετροκούπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έριξε 7άρα η Πετροκούπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τιγκίνα αντιμετώπισε η Πετροκούπ, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Μολδαβίας επικρατώντας με 7-0!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5′ ο Αλεξάντερ, ενώ στο 11′ ο Τζέσι έγραψε το 2-0. Η ομάδα του Ποπέσκου συνέχισε με το… πόδι στο γκάζι πέτυχε το 3-0′ στο 19′ με τον Κριστιάν και το 4-0 στο 31′ με τον Βλαντιμίρ. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ, μπήκε δυνατά και στο β’ μέρος καταφέρνοντας να πετύχει το 5-0 στο 63′ ξανά με τον Κριστιάν. Στο 76′ αφού το σκορ ήδη… ξέφυγε η Πετροκούπ έκανε και το 6-0 με τον Ιάσερ. Το 7-0 δεν άργησε να έρθει με τον Κριστιάν να το πετυχαίνει και να κάνει χατ-τρικ στο 82′.

Δείτε τον αγώνα: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE