ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκρούστηκε με περιπολικό για να ακινητοποιηθεί ο 20χρονος οδηγός– Κινείτο ύποπτα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκρούστηκε με περιπολικό για να ακινητοποιηθεί ο 20χρονος οδηγός– Κινείτο ύποπτα

Οι ύποπτες κινήσεις οχήματος, στην περιοχή Λινόπετρας, έθεσαν σε κινητοποίηση μέλη της Αστυνομίας.

Γύρω στις 2:40 τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/6) μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή Λινόπετρας και αμέσως του έκαναν σήμα για να σταματήσει.

Ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος αντί αυτού, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα την καταδίωξή του. Σημειώνεται ότι οδηγούσε παραβιάζοντας επανειλημμένα τους κόκκινους φωτεινούς σηματοδότες τροχαίας σε διάφορους δρόμους της πόλης Λεμεσού.

Ο οδηγός, ο οποίος ακολουθήθηκε από μέλη της Αστυνομίας, κατευθύνθηκε στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, όπου σε σημείο του δρόμου, παρά το χωριό Μονάγρι, αφού κινήθηκε με το αυτοκίνητο του στο αριστερό παγκέτο του δρόμου, επιχείρησε επιτόπια στροφή δεξιά, με αποτέλεσμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα του να συγκρουστεί με περιπολικό αστυνομικό όχημα το οποίο κινείτο στο δρόμο. Αφού το όχημα του ακινητοποιήθηκε στο σημείο της σύγκρουσης, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του υπόπτου για αυτόφωρα αδικήματα.

Διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 20χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE