Πρώτες δηλώσεις Συλλούρη: «Δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν έχω τον πλούτο»
"Δεν κρατώ κακία σε κανένα", δήλωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.

Έκδοση NAVTEX από την Τουρκία, για περιοχή νότια της Κύπρου για άσκηση με πραγματικά πυρά. Η NAVTEX δεσμεύει και τμήματα της κυπριακής ΑΟΖ, τα οποία έχουν παραχωρηθεί σε ξένους ενεργειακούς κολοσσούς.
Σημειώνεται ότι το γεωτρύπανο «Πορθητής», που βρίσκεται στην κυπριακή ΑΟΖ από τις 4 Μαΐου, είναι πλέον γεγονός ότι έχει αρχίσει γεώτρηση, ξεπερνώντας, μάλιστα, τα 3.000 μέτρα.
Ο «Πορθητής» θα παραμείνει μέχρι και το τέλος Ιουλίου στην περιοχή, ενώ κάποιοι εκφράζουν φόβο ότι δεν αποκλείεται να σταλεί το ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός» στην περιοχή του Καστελλόριζου.
Μία εξέλιξη που όλοι απεύχονται, καθώς θα ανάγκαζε την Αθήνα να απαντήσει με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Ερντογάν το γνωρίζει αυτό και προς το παρόν αποφεύγει να βάλει φωτιά και στο Αιγαίο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




