Ήταν στη λίστα του Λάρκου, έμεινε ελεύθερος όμως ΚΛΕΙΝΕΙ… αλλού

Ήταν στη λίστα του Λάρκου, έμεινε ελεύθερος όμως ΚΛΕΙΝΕΙ… αλλού

Στην Μακάμπι Χάϊφα θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του Δημήτρης Γούτας, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η Ομόνοια.

Ο 25χρονος αμυντικός είχε απασχολήσει την Ομόνοια όμως η περίπτωση του δεν ήταν ψηλά στη λίστα του Λάρκου και έτσι δεν προχώρησε. Την Τρίτη (25/6) έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ΜΜΕ στο Ισραήλ ο Ελλαδίτης αμυντικός είναι στο στόχαστρο της Μακάμπι Χάϊφα και το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ.

Φέτος, αγωνίστηκε στην πολωνική Λεχ Πόζναν, αλλά επέστρεψε το καλοκαίρι στον Πειραιά, χωρίς όμως να μείνει.

Με την ομάδα της Πολωνίας είχε μόλις εννέα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε αντίθεση με την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, όταν με τη Σεντ-Τρούιντεν είχε 23 συμμετοχές, αλλά και τη σεζόν 2016-2017 που μέτρησε 29 παιχνίδια με τη φανέλα της Κορτράικ. Ο Γούτας δεν έπαιξε ποτέ με τον Ολυμπιακό σε επίσημο παιχνίδι (η απόκτησή του ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2015).

Image result for δημητρης γουτας

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE