Καϊάφας: «Είμαστε συνηθισμένοι, λυπούμε τους ποδοσφαιριστές»

Καϊάφας: «Είμαστε συνηθισμένοι, λυπούμε τους ποδοσφαιριστές»

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Κώστας Καϊάφας, ανέφερε:

«Θέλω να σταθώ για ακόμη μια εβδομάδα στα οφ σάιντ. Είναι αδικαιολόγητο να τα βλέπουμε εμείς από τον πάγκο και ο βοηθός που είναι στην ευθεία να μην τα βλέπει. Λυπούμε τους ποδοσφαιριστές μου που κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Τι να πούμε, είμαστε συνηθισμένοι.

Χάνουμε βαθμούς στις λεπτομέρειες και για αυτό βρισκόμαστε τώρα στην 5η θέση. Πιστεύω είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο γκρουπ και κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.