ΚΥΠΡΟΣ: Θανατηφόρο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο

ΚΥΠΡΟΣ: Θανατηφόρο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην κατεχόμενη Κύπρο, αφού την Τετάρτη 26/6 άλλος ένας οδηγός «έσβησε» μετά από δυστύχημα.

Επιμελεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ Tύπο το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:30 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός φορτηγού, στην είσοδο του χωριού Σπαθαρικό (στην κατεχόμενη επαρχία Αμμοχώστου), έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαινε 47χρονος.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο 47χρονος Nefi Yazıcı άφησε την τελευταία του πνοή ενώ ο 38χρονος οδηγός του φορτηγού Orun Cumayev συνελήφθη από την λεγόμενη «Aστυνομία» για την πρόκληση του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE