Ανακοίνωσε ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ο Ερμής – Πάρθηκαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αποφάσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωσε ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ο Ερμής – Πάρθηκαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αποφάσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σημαντική ανακοίνωση από τον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή Αραδίππου ανακοινώνουν:

1. Ποδοσφαιριστής μας για την νέα περίοδο συμφώνησε να είναι ο ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ (21.7.2000) ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ απο Ομόνοια Λευκωσίας Κ19.

2. Η Διοίκηση παραθέτει Ευχαριστήριο Γεύμα στους Χορηγούς μας της Περιόδου 2018/2019 την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και ώρα 20.00μμ στην Ταβέρνα «ΖΗΝΩΝ» .

3. Η Διοίκηση της Ομάδας μας βλέποντας τις διαρκείς εξελίξεις στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (και ιδίως τις Τεχνολογικές Εξελίξεις ) εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο για ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ για δημιουργία Γυναικείου Τμήματος όπως και δημιουργία Τμήματος E SPORTS.

Eντός των επόμενων εβδομάδων θα υπάρχουν εξελίξεις .

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερμή Αραδίππου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.