«Άσπρος καπνός» από τη νέα συνέλευση – Βρέθηκε ΛΥΣΗ στο διοικητικό αδιέξοδο!

«Άσπρος καπνός» από τη νέα συνέλευση – Βρέθηκε ΛΥΣΗ στο διοικητικό αδιέξοδο!

Τέλος η δοικητική αβεβαιότητα στην ΕΝΠ, αφού βγήκε… «άσπρος καπνός» από την αποψινή νέα γενική συνέλευση των «βυσσινί», αφού τις τύχες της Παραλιμνίτικης ομάδας θα αναλάβουν έχοντας ρόλο εκτελεστικών συμβούλων, οι Γιώργος Τσόκκος, Δημήτρης Οικονόμου και Κωνσταντίνος Φάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προτιμά να ασκεί άλλα ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ο Τσόκκος!

Επίσης, στο Δ.Σ. της εταιρείας προστέθηκαν νέα μέλη και τις επόμενες ημέρες, θα γίνει ο καταρτισμός της νέας διοίκησης, ενώ θα καταρτιστούν και κάποιες επιτροπές, κυρίως προγραμματισμού, οικονομικών, αλλά και μάρκετινγκ.

Πλέον, θα ξεκινήσει να «τρέχει» και ο προγραμματισμός, γιατί ήδη υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και υπάρχουν αρκετά «μέτωπα» ανοιχτά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE