ΚΥΠΡΟΣ: Απεργία στις Πρώτες Βοήθειες των νοσοκομείων - Αντίδραση υπουργού

ΚΥΠΡΟΣ: Απεργία στις Πρώτες Βοήθειες των νοσοκομείων - Αντίδραση υπουργού

Σε συνάντηση κάλεσε ο υπουργός υγείας τους Διευθυντές των Τμ. Ατυχημάτων και Επειγόντων περιστατικών, για εξομάλυνση της κατάστασης, έπειτα απο την εξαγγελία για απεργία. 

Συνάντηση με τους Διευθυντές των Τμημάτων Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) θα έχει στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (27/6) ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης της κατάστασης ύστερα από την εξαγγελία από την Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ) 24ωρης απεργίας στα ΤΑΕΠ των δημοσίων νοσηλευτηρίων στις 9 Ιουλίου.

Στην συνάντηση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Τα ΤΑΕΠ, σύμφωνα με τους κυβερνητικούς ιατρούς, υποστελεχώνονται σήμερα και αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, τα οποία χρήζουν άμεσης λύσης.

Στην απόφαση για 24ρη απεργία αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΥΚΙ, η οποία ενημέρωσε το Υπουργείο Υγείας και τον ΟΚΥπΥ την Τετάρτη (26/6).

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE