ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στο κατεχόμενο Τρίκωμο- Νεκρή 17χρονη

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στο κατεχόμενο Τρίκωμο- Νεκρή 17χρονη

Στα μαύρα ντύθηκαν φίλοι και συγγενείς 17χρονης η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο πρόκειται για την Zeynep Gülmüş η οποία βρεθηκε χωρίς τις αισθήσεις της εντός του διαμερίσματος που διέμενε γύρω στις 17:00 της Τετάρτης 26/6.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη 17χρονη στο Νοσοκομείο, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό της.

Μέλη της λεγόμενης αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή και ξεκίνησαν έρευνες ώστε να διαπιστωθεί τι «έσπρωξε» στο θάνατο την νεαρή κοπέλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE