Αναβλήθηκε η συνάντηση Χαμπιαούρη - ΟΕΛΜΕΚ

Αναβλήθηκε η συνάντηση Χαμπιαούρη - ΟΕΛΜΕΚ

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη με την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τόσο του Υπουργού Παιδείας όσο και μελών της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ, αποφασίστηκε από κοινού όπως αναβληθεί η σημερινή συνάντηση και πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η ίδια πηγή ανέφερε ότι η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου, μια μέρα πριν, δηλαδή, της συνάντησης των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ, οργανωμένων γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Υπουργού Παιδείας, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE