Φεύγει ένας και υπογράφει ο Γάλλος!

Φεύγει ένας και υπογράφει ο Γάλλος!

Στην Κύπρο για να τελειώσει την μεταγραφή του στην Πάφο Fc βρίσκεται ο Μίκαελ Πάνος την ίδια στιγμή που ο Σιρόκ βρίσκεται στην πόρτα εξόδου.

Πρόκειται για 22χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στη Γαλλία για λογαριασμό της Σέντ – Ετιέν τη λήξασα σεζόν με μόλις μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και 20 με τη δεύτερη. Τα γαλλικά δημοσιεύματα τον έστελναν Κύπρο, χωρίς, εν τέλει να έχουν άδικο.

Σε μια άλλη εξέλιξη, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σιρόκ ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε κατέγραψε 30 συμμετοχές με την Παφιακή ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE