«ΣΠΑΖΟΥΝ» το συμβόλαιο με Ζίβετς – Που ΠΑΕΙ…

«ΣΠΑΖΟΥΝ» το συμβόλαιο με Ζίβετς – Που ΠΑΕΙ…

Ο Σάσα Ζίβετς, ήρθε στην Ομόνοια τη λήξασα σεζόν, ωστόσο, με τους πολλούς του τραυματισμούς, δεν κατάφερε να μείνει σταθερός και να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

Παρά τις 12 συμμετοχές του με το «τριφύλλι» στο στήθος, ο Σλοβένος, είναι κοντά στην πόρτα εξόδου καθώς έχει βρει ομάδα στην Πολωνία για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του από την Ομόνοια.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE