ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Μέσα σε λυόμενο οι δημοσιογράφοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Μέσα σε λυόμενο οι δημοσιογράφοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το δωμάτιο των δημοσιογράφων στο Προεδρικό «μεταφέρθηκε» από το πλαϊνό κτήριο σε μεταλλικό λυόμενο κοντέινερ.

Φωτογραφίες που δεν τιμούν και πολύ, Ευρωπαϊκό και αναγνωρισμένο κράτος αναρτήθηκαν από τη συνάδελφο του ΡΙΚ, Στέλλα Μιχαήλ.

Η δημοσιογράφος τονίζει τη δυσχέρειά της για την «κατάληψη» - όπως τη χαρακτηρίζει – της αίθουσας Τύπου στο Προεδρικό Μέγαρο και «μεταφορά» της σε παρακείμενο λυόμενο, με ανάρτησή της στο Twitter.

Λαμβάνοντας τον λόγο η Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κλέλια Βασιλείου, ανέφερε πως είναι προσωρινή λύση, καθώς στον χώρο διεξάγονται έργα αναβάθμισης της ασφάλειας.

Έργα, που όπως ανέφερε η κυρία Βασιλείου αναμένεται να ολοκληρωθούν την 1η Αυγούστου 2019.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE