ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Μέσα σε λυόμενο οι δημοσιογράφοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Μέσα σε λυόμενο οι δημοσιογράφοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το δωμάτιο των δημοσιογράφων στο Προεδρικό «μεταφέρθηκε» από το πλαϊνό κτήριο σε μεταλλικό λυόμενο κοντέινερ.

Φωτογραφίες που δεν τιμούν και πολύ, Ευρωπαϊκό και αναγνωρισμένο κράτος αναρτήθηκαν από τη συνάδελφο του ΡΙΚ, Στέλλα Μιχαήλ.

Η δημοσιογράφος τονίζει τη δυσχέρειά της για την «κατάληψη» - όπως τη χαρακτηρίζει – της αίθουσας Τύπου στο Προεδρικό Μέγαρο και «μεταφορά» της σε παρακείμενο λυόμενο, με ανάρτησή της στο Twitter.

Λαμβάνοντας τον λόγο η Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κλέλια Βασιλείου, ανέφερε πως είναι προσωρινή λύση, καθώς στον χώρο διεξάγονται έργα αναβάθμισης της ασφάλειας.

Έργα, που όπως ανέφερε η κυρία Βασιλείου αναμένεται να ολοκληρωθούν την 1η Αυγούστου 2019.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE