Γαλλία: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς έξω από το τέμενος της Βρέστης

Γαλλία: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς έξω από το τέμενος της Βρέστης

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ έξω από το τέμενος του Ποντανεζάν, στη Βρέστη της Γαλλίας, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Ο εισαγγελέας της Βρέστης Ζαν-Φιλίπ Ρεκάπ είπε ότι ο ένοπλος άνοιξε πυρ την ώρα που οι πιστοί έφευγαν από το τέμενος. Πρόσθεσε όμως ότι δεν είναι προς το παρόν σαφές αν η πράξη του είχε θρησκευτικά κίνητρα, αν επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή αν υποκινήθηκε για κάποιον άλλον λόγο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα Ouest-France, ανέφεραν στον ιστότοπό τους ότι μεταξύ των δύο τραυματιών είναι και ο ιμάμης του τεμένους, Ρασίντ Ελ Ζαΐ.

Και οι δύο τραυματίες φέρουν ελαφρά τραύματα και η ζωή τους δεν κινδυνεύει.

Ο δράστης διέφυγε και καταζητείται.

Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, «ένας άνδρας που φορούσε κασκέτο ζήτησε να τραβήξει φωτογραφίες και μετά άρχισε να πυροβολεί.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE