Μετέφερε παράτυπους μετανάστες με όχημα παραλλαγής ασθενοφόρου

Μετέφερε παράτυπους μετανάστες με όχημα παραλλαγής ασθενοφόρου

Στη σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών, προχώρησαν, μετά από καταδίωξη, αστυνομικοί, το απόγευμα της Πέμπτης 27/06, στα κοιμητήρια της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς οδηγούσε όχημα, τύπου βαν, βαμμένο με χρώματα έτσι ώστε να μοιάζει με ασθενοφόρο  και δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, στο Δερβένι.

Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την Ευκαρπία και τελικά συνελήφθη στα κοιμητήρια Ευκαρπίας.

Μέσα στο όχημα εντοπίστηκαν 13 παράτυποι μετανάστες.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE