Ανακοίνωση για Γιαννιώτα

Ανακοίνωση για Γιαννιώτα

Η απόφαση για την λύση της συνεργασίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Γιαννιώτα έπειτα από την τραγική σεζόν που έκανε ο τελευταίος, είχε παρθεί προ πολλού αλλά πλέον είναι και επίσημη.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε πως ο Έλληνας παίκτης δεν είναι κομμάτι πια του ρόστερ της με τις φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Λεμεσού να γίνονται όλο και πιο έντονες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντά με ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ ο Κίρζης! Έπιασε λιμάνι ο Ελλαδίτης και πάει Αυστρία

Η (λιτή) ανακοίνωση της ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό Γιάννη Γιαννιώτα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα σε αυτόν τον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE