ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Αναβλήθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη με Ελίζαμπεθ Σπέχαρ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Αναβλήθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη με Ελίζαμπεθ Σπέχαρ

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση Αναστασιάδη - Σπέχαρ. 

Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ κα Ελίζαμπεθ Σπέχαρ που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή 28 Ιουνίου,η ώρα 10:00 το πρωί, τελικά αναβάλλεται. 

Όπως αναφέρεται, η συνάντηση προγραμματίζεται εκ νέου για τις 8 Ιουλίου στις 11:00 το πρωί, επίσης στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Υπενθυμίζουμε ότι την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, επρόκειτο να δεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από επιθυμία της πρώτης, ενόψει της συζήτησης της έκθεσης για την ανανέωση της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με επιστολή που απέστειλε για τερματισμό των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας για προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών, ζήτησε και την συμβολή του ΓΓ του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE