ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνουν το πρόσωπο που τραυμάτισε γάτο με όπλο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνουν το πρόσωπο που τραυμάτισε γάτο με όπλο

Οργή και θυμό προκαλεί η είδηση για τραυματισμό γάτου από όπλο την περασμένη Τετάρτη στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψάχνουν το άτομο που φέρεται να τραυμάτισε γατάκι με όπλο σε περιοχή της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσίευση το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ναυπάκτου στον Άγιο Αντώνιο, την Τετάρτη 26/6, όταν γατάκι δέχθηκε επίθεση με σκάγια τα οποία και τον τραυμάτισαν.

Με βάση την δημοσίευση, αναζητείται το πρόσωπο που φέρεται να προχώρησε στην πιο πάνω αποτρόπαια πράξη, ενώ καλείται εάν κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το 1460, γραμμή του πολίτη.

*Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE