Ελληνική: Η απόκτηση του Συνεργατισμού της φέρνει συνεχόμενα κέρδη

Ελληνική: Η απόκτηση του Συνεργατισμού της φέρνει συνεχόμενα κέρδη

Κέρδη μετά την φορολογία €14,9 εκατομμυρίων ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Τράπεζα για το πρώτο τρίμηνο του 2019, συμπληρώνοντας πέντε συνεχόμενα τρίμηνα κερδοφορίας.

Σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2018 και το τέταρτο τρίμηνο του 2018 τα καθαρά κέρδη παρουσίασαν μείωση 48% και 38% αντίστοιχα, που αποδίδεται στα κέρδη από πώληση ομολόγων 18 εκ. το α’ τρίμηνο του 2018 και στις αυξημένες προβλέψεις (€20,1 εκ α’ τρίμηνο 19 έναντι €11,7 εκ δ’ τρίμηνο 18 και αντιλογισμό προβλέψεων το α’ τρίμηνο του 2018).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE