Ελληνική: Η απόκτηση του Συνεργατισμού της φέρνει συνεχόμενα κέρδη

Ελληνική: Η απόκτηση του Συνεργατισμού της φέρνει συνεχόμενα κέρδη

Κέρδη μετά την φορολογία €14,9 εκατομμυρίων ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Τράπεζα για το πρώτο τρίμηνο του 2019, συμπληρώνοντας πέντε συνεχόμενα τρίμηνα κερδοφορίας.

Σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2018 και το τέταρτο τρίμηνο του 2018 τα καθαρά κέρδη παρουσίασαν μείωση 48% και 38% αντίστοιχα, που αποδίδεται στα κέρδη από πώληση ομολόγων 18 εκ. το α’ τρίμηνο του 2018 και στις αυξημένες προβλέψεις (€20,1 εκ α’ τρίμηνο 19 έναντι €11,7 εκ δ’ τρίμηνο 18 και αντιλογισμό προβλέψεων το α’ τρίμηνο του 2018).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE