Επιχείρηση-μαμούθ στο λιμάνι του Πειραιά - Εντόπισαν 1,6 τόνους χάπια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επιχείρηση-μαμούθ στο λιμάνι του Πειραιά - Εντόπισαν 1,6 τόνους χάπια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Ελληνικές Αρχές εντόπισαν 1,6 τόνους χάπια Captagon σε επιχείρηση που έγινε στο Λιμάνι του Πειραιά. 

Υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε σε συνεργασία με το εν Ελλάδι γραφείο της αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (D.E.A) εντόπισαν και δέσμευσαν στο λιμάνι του Πειραιά Τρία εμπορευματοκιβώτια με 1,6 τόνους χάπια captagon, προερχόμενα από τη Λαττάκεια της Συρίας και με τελικό προορισμό την Κίνα.

Τα εμπορευματοκιβώτια ήταν έμφορτα με σανίδες MDF κατανεμημένες σε 20 παλέτες ανά εμπορευματοκιβώτιο.

Το σύνολο της κατασχεθείσας ποσότητας ναρκωτικών δισκίων CAPTAGON, γνωστό και ως ναρκωτικό των τζιχαντιστών, από το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο, ανέρχεται σε 1 τόνο και 590 κιλά, που αντιστοιχεί σε 10.018.260 εκατομμύρια χάπια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει ποτέ κατασχεθεί στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχεθεί σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE