Αυτός είναι ο πρώτος επιφανής Παναθηναϊκός που θα στηρίξει το πρότζεκτ Γιαννακόπουλου!

Αυτός είναι ο πρώτος επιφανής Παναθηναϊκός που θα στηρίξει το πρότζεκτ Γιαννακόπουλου!

Τα όσα είπε ο Δημητρης Γιαννακοπουλος το πρωί της Παρασκευής (28/06), μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν. Τόσο στους απλούς φίλους του συλλόγου όσο και στους επιφανείς οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε ονομαστικά στον επιχειρηματία, Γιώργο Νίκα, ο οποίος είναι γνωστός για την λατρεία που έχει για τον σύλλογο, ενώ ανήκε στην ομάδα των πολυμετοχικών.

Οι δύο άνδρες συνδέονται με ισχυρή φιλια, ωστόσο, η αναφορά δεν ήταν τυχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκας είναι ο πρώτος επιφανής Παναθηναικος που είναι έτοιμος να στηρίξει έμπρακτα το πρότζεκτ του Γιαννακόπουλου και να συνεισφέρει, ώστε το ονειρο κάθε Παναθηναϊκού να γίνει πραγματικότητα.

Ζητούμενο είναι το παράδειγμα του Νικα να το ακολουθήσουν και άλλοι εύποροι φίλοι της ομάδας, ώστε το πλάνο να αποκτήσει ακόμη περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθεί.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE