ΤΕΛΟΣ και επίσημα από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου με μία λιτή ανακοίνωση

ΤΕΛΟΣ και επίσημα από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου με μία λιτή ανακοίνωση

Τέλος και επίσημα από τον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ευχόμενη καλή συνέχεια στην καριέρα του 50χρονου τεχνικού.

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία «έσπασε»το buy out του Ρουμάνου τεχνικού πληρώνοντας 2.000.000 ευρώ στον Δικέφαλο.

Έτσι μετά από δύο σεζόν ο έμπειρος τεχνικός είναι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να βρίσκονται πλέον στην αναζήτηση του επόμενου προπονητή του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε ότι κάνει χρήση όρου του συμβολαίου του σχετικά με πρόωρη αποχώρησή του.

Ο ΠΑΟΚ εύχεται στον Ράζβαν Λουτσέσκου καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE