ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: 35χρονος σκότωσε 26χρονη και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: 35χρονος σκότωσε 26χρονη και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του

Τραγωδία στη Λεμεσό. 35χρονος σκότωσε 26χρονη με κυνηγετικό όπλο στην είσοδο του πεδίου βολής Αγίας Φύλας και στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από τον πατέρα του 35χρονου, ο οποίος μετέβη στη σκηνή γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/6) και αντίκρισε το τραγικό θέαμα.

Γύρω στη 01:45 τα ξημερώματα είχε διαπιστώσει ότι ο γιος του είχε πάρει το κυνηγετικό του όπλο από το σπίτι και αμέσως έσπευσε στο σημείο που του είχε πει ο 35χρονος ότι βρισκόταν.

Ο 35χρονος και η 26χρονη φέρεται να διατηρούσαν δεσμό και το τελευταίο διάστημα να ήταν σε διάσταση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.