Πρώτος ο Χάμιλτον

Πρώτος ο Χάμιλτον

Πρώτος αντίκρισε την καρό σημαία ο Λιούις Χάμιλτον στο πρώτο γκραν πρι της χρονιάς στην Αυστραλία, με τον Βρετανό πιλότο να δείχνει έτοιμος και φέτος για τον τίτλο.

Η νίκη του Χάμιλτον δεν ήρθε τόσο εύκολα, με τον ομόσταυλό του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, να τον κοντράρει ως το τέλος. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανέβηκε στο βάθρο ως τρίτος, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο Φελίπε Μάσα. Χαρακτηριστικό του πρώτου αγώνα για το 2015 είναι πως μόνο 11 μονοθέσια τερμάτισαν, καθώς τα υπόλοιπα εννέα εγκατέλειψαν νωρίτερα.

Ο Ολλανδός πρωτοεμφανιζόμενος της Toro Rosso, Μαξ Φερστάπεν, έγινε ο νεότερος οδηγός που «έτρεξε» σε αγώνα της Formula 1, συντρίβοντας το σχετικό ρεκόρ που κατείχε μέχρι σήμερα ο Χαϊμέ Αλγκερσουάρι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE