Ποινή τριών θέσεων σε Χάμιλτον, ξεκινάει από την 5η θέση! (BINTEO)

Ποινή τριών θέσεων σε Χάμιλτον, ξεκινάει από την 5η θέση! (BINTEO)

Από την τρίτη σειρά του Αυστριακού Γκραν Πρι θα εκκινήσει τελικά ο Λιόυις Χάμιλτον καθώς τιμωρήθηκε με ποινή τριών θέσεων. 

Ο Βρετανός πιλότος τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Λεκλέρκ ωστόσο του επιβλήθηκε ποινή τριών θέσεων και έπεσε στην πέμπτη. Ο λόγος είναι ότι… μπλόκαρε τον Ραϊκόνεν στον ταχύτερο γύρο του, με τον Φιλανδό να του απαντάει δείχνοντάς του το μεσαίο του δάχτυλο!

Οι αγωνοδίκες έκριναν λοιπόν πως ο Χάμιλτον υπέπεσε σε παράβαση και αύριο θα ξεκινήσει από την πέμπτη θέση, με τον Φερστάπεν να ξεκινάδει δεύτερος, ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση θα είναι οι Μπότας και Μάγκνουσεν, αντίστοιχα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE