ΠΑΦΟΣ: Είχαν διαφορές με 27χρονο και 'ξέσπασαν' στο αυτοκίνητο του- Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

ΠΑΦΟΣ: Είχαν διαφορές με 27χρονο και 'ξέσπασαν' στο αυτοκίνητο του- Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

Καταγγέλθηκε το Σάββατο 29/6 στην Αστυνομία, από 27χρονο κάτοικο Πάφου, ότι στις 27/6/2019, άγνωστοι προκάλεσαν κακόβουλη ζημιά ύψους 4,000 ευρώ στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Κισσόνεργας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 26, 23 και 20 ετών, τα οποία τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE